Kenneln

Smultronets Kennel är belägen 2 mil söder om Söderköping, ca 8 km från St Anna. Vi bor i ett stort hus på landet med skogen 5 m från huset.
Vi det är jag Carola och min man Marcus. Till familjen hör även mina två barn Christoffer 21 och Johannes 19 men dom bor i Karlsborg hos sin pappa. Båda har nyligen tagit studenten, så nu är det dax för dom att söka jobb! Önskar dom lycka till med det!

Hundarna som bor här är:
Alicia - Vår första sheltie som köptes för att jag skulle köra agility. Har tränat lite o tävlat lite men kände att det var inte min grej.
Dissie - En clown! Har sitt barnasinne kvar trots att hon är drygt 6 år gammal. Älskar att leka o är surrogatmamma för valparna när tikarna tycker att dom har fått nog. Kommer aldrig att få några egna valpar eftersom hon har sneda hörntänder.
Wilma - Vår soffpotatis! Älskar att sova o då på huvudkudden mellan oss. Har haft lite problem med magen troligen pga stress men mår sen vi flyttade ut på landet mycket mycket bättre!

Amanda - En lady! Född i Alicias första kull hos oss. Hon är glad jämt o vill vara alla till lags alltid!
Kiwi - Glad o lekfull. Älskar att busa runt med Viska  både inne o ute.
Viska - Wilmas dotter! En älskvärd hund som älskar att sitta i knä. Älskar alla! Har man en gång tagit upp henne i knäet så får man finna sig i att ha henne där!

Bullen - Enda pojken i flocken. Född hos oss i Kiwis första kull. En underbar kille som vi hoppas mycket på.
Ida - En inköpt sheltietik från Eva Hansson, Enköping. En härlig tjej med mycket go´ i. Hon har debuterat i utställningsringarna med bra resultat och kommer att fortsätta ställas.